Ste oseba, ki želi doseči naslednjo raven udobja ne samo v teku, ampak tudi v vsakdanjem življenju? Potem so čevlji Cloudgo v barvi Black Eclipse kot nalašč za vas. Ti čevlji združujejo inovativnost, udobje in eleganten stil, ki je zasnovan za ambiciozne tekače in aktivne posameznike.

Narejeni za Vašo Naslednjo Pustolovščino

Cloudgo so bili ustvarjeni za tiste, ki želijo začeti s tekom, doseči nove cilje ali preprosto uživati v udobni hoji po mestu. Podplat CloudTec® zagotavlja mehke pristanke in močne vzlete, medtem ko TPU Speedboard® energizira vsak korak. Ti lahki čevlji so kot nalašč za vsakogar, ki želi izboljšati svojo tekaško igro ali preprosto uživati v vsakodnevnih potepih.

Več Kot Tekaški Čevelj

Cloudgo niso zgolj tekaški čevlji. Z njihovo mehko oblazinjenostjo in gladkim gibanjem so idealni za hojo, potovanje in raziskovanje sveta. Ne glede na to, ali tečete maraton ali se sprehajate po mestu, Cloudgo združuje neprekosljivo podporo s stilom, ki je vreden vsakodnevnega nošenja.

Trajnost in Tehnologija

Z zgornjim delom iz 85-90% recikliranih materialov ne samo, da dobro izgledajo, ampak tudi zmanjšujejo vpliv na planet. Poleg tega omogočajo izjemno zračnost, tako da lahko brez težav preživite svoj dan na tekaški stezi, mestnih ulicah ali med potovanjem.

Hitra Dejstva

Teža čevljev je 256g, kar pomeni, da so izjemno lahki in udobni za nošenje. Imajo tudi padec od pete do prstov 11mm, kar omogoča naravno gibanje stopala. Ti čevlji so idealni za cestno tekanje, nevtralni tekaški slog, hojo in vsakodnevne potepe.

Na zalogi imamo model Cloudgo v barvi Black Eclipse, najdete ga lahko TUKAJ.
V košarici lahko ob nakupu uporabite kodo(kupon) GO15 za 15% popusta na model CLOUDGO.

*Kupon velja do 20. avgusta 2023!

Za dodatne želje in povpraševanja po izdelkih, vam z veseljem pomagamo TUKAJ.

Vaša ekipa Talon-Run!

Leave a comment