NOVI CLOUDGO

Predstavljamo On Cloudgo, inovativno tekaško obutev, ki ni le odlična izbira za začetnike v teku, ampak je tudi idealna za vsakodnevno hojo. Z neprimerljivo kombinacijo udobja in zmogljivosti, ta model je ustvarjen za tiste, ki iščejo kakovosten čevelj za aktivno življenje, od jutranjih tekaških korakov do dolgih popoldanskih sprehodov.

Zasnovan z mislijo na cestni tek in kratke razdalje, Cloudgo prinaša zmerno do maksimalno amortizacijo s 11 mm padom, kar zagotavlja mehkobo in udobje ob vsakem stiku s tlemi. Ta čevelj ponuja izjemno podporo in blaženje, kar je ključno tako za tekače kot za sprehajalce.

Cloudgo izstopa s svojo tehnološko napredno konstrukcijo. Zgornji del čevlja je izdelan iz konstruirane poliestrske mreže iz recikliranih materialov, ki zagotavlja odlično zračnost in udobno prileganje. Obutev tehta 256 g za moški model in 214 g za ženski, kar pomeni, da so lahki, a hkrati zagotavljajo trdno oporo.

Ta model je tudi zavezan trajnosti, saj je izdelan z 85-90 % recikliranega poliestra, kar poudarja našo zavezo okolju. V tem duhu, On Cloudgo ni samo izbira za tekače in sprehajalce, ampak tudi za tiste, ki cenijo okoljsko odgovornost.

Zdaj na voljo s posebnim popustom, le na Talon-Run!

On Cloudgo je odlična priložnost za tiste, ki iščejo vrhunsko udobje in zmogljivost v vsakdanjem življenju.

Leave a comment