Talon-Run

Prodaja najkvalitetnejše športne in vsakdanje obutve ter oblačil.

KONTAKTIRAJ NAS

V letu 2014 smo pričeli s prodajo vrhunske športne tekaške obutve – On Running. Vrhunskim tekaškim copatom seveda pripadajo tudi vrhunske nogavice znamke CEP, katere smo dodali v našo ponudbo v letu 2019.

Naše izkušnje nam kažejo, da se vse več strank zaveda, da je za optimalen rezultat in udobje potrebno poseči po vrhunskih izdelkih kot so On copati in CEP nogavice, saj so prav vsi po pričetku uporabe obeh produktov izboljšali dosedanje svoje rekordne čase, hkrati pa odpravili večino težav, ki se ob slabi opremi zelo hitro pokažejo z bolečinami in na koncu s poškodbami.

Več 100-milijonske investicije enega najimenitnejših teniških igralcev vseh časov – Rogerja Federerja, so On Running in njihovo tehnlogoijo, ki poleg izjemnih športnih rezultatov nudi tudi izjemno blaženje, katerega so doktorsko zasnovali in pomaga pri blaženju bolečin v gležnju, kolenih in hrbtenici, s popravo hoje in drže postavile na popolnoma elitni nivo obutve. 

Največji dokaz o kvaliteti obeh produktov On in CEP lahko iz prve roke dobite pri nas, saj preteči Spartatlon (246 km) brez, da bi se vsaj enkrat sezul, pove dovolj o tem. Špartatlon 2013

Prav tako prodajamo obutev znamke Saucony, ki je skozi leta navdušila in se po letu 2020 bolj očitno prebila tudi na Evropski trg. Vsebuje vse raznih tekaških modelov, do trail in pohodnjiških. 

Saucony uporablja številne tehnologije v svoji obutvi. Nekatere izmed njih so:

  • EVERUN: blaženje z energijsko povratno funkcijo, ki zmanjšuje obremenitev stopala in zagotavlja udobno in dinamično hojo
  • PWRRUN: pena za blaženje, ki nudi trpežnost in odzivnost, hkrati pa zmanjšuje obremenitev stopal
  • FORMFIT: tehnologija, ki prilagodi obutev obliki stopala za boljšo oporo in udobje
  • ISOFIT: sistem, ki zagotavlja natančno prileganje obutve in preprečuje drsenje v čevljih
  • TRI-FLEX: podplat, ki omogoča boljši stik s tlemi in omogoča boljšo prožnost in odzivnost pri hoji

Poleg teh tehnologij Saucony uporablja tudi druge, kot so POWERGRID, GRID, SRC in XT-900. Vsaka tehnologija je zasnovana za določene potrebe in namene, na primer zagotavljanje blaženja, opore ali prožnosti, da bi lahko ponudile najboljše izkušnje uporabnikom.

 

Na vrh