NAČINI PLAČIL:

Plačilo po predračunu

V procesu naročanja označite plačilo po predračunu.  Po potrditvi naročila prejmete na mail predračun. Po plačilu predračuna ali po prejemu potrdila o plačilu na račun, vam bomo dostavili naročeno.

Kreditna kartica – Braintree plačila

Sprejemamo plačilne kartice: MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Jbc, Discover, American Express, Union Pay. V primeru plačila s kreditno kartico se blago kupcu odpremi naslednji delovni dan.

Nakup na obroke – v naši poslovalnici

V naši poslovalnici vam omogočamo tudi nakup na obroke. Nakup na do 12 obrokov z DINERS plačilno kartico pri katerem najnižji obrok znaša 20 €.

Zagotavljamo vam takojšnjo dobavo (v treh delovnih dneh) vsega naročenega blaga iz naše zaloge. Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa označeni  -> na zalogi,  so v tem trenutku dejansko na zalogi v naši trgovini.  Za ostale izdelke je navedena predvidena dobava. Za ON izdelke je zaloga pri proizvajalcu in je predvidena dobava: 14 dni, za CEP nogavice: 3 dni.

Po dogovoru

Z našimi partnerji sodelujemo dolgoročno in si zaupamo. Plačilne roke in popuste prilagodimo obsegu skupnega sodelovanja, specifičnim procesom in projektom. Kontaktirajte nas in našli bomo skupno rešitev: info@on-talon.si

DOSTAVA IN STROŠKI:               

Dostavo naročenega blaga opravlja Pošta Slovenije. Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod “opombe” na dnu naročila. Dostava blaga je omejena na ozemlje držav EU.  Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov.

V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Brezplačna dostava na izbrani naslov kupca

Dostava je za vsa naročila v Sloveniji nad 150 € brezplačna, za naročila v ostalih državah EU pa nad 300 €.

Osebni prevzem (brezplačno)

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalnici na naslovu Dorfarje 17, 4209 Žabnica.

Dostava po Sloveniji (naročila pod 150 €)

Za dostavo pod 150 € v Sloveniji je poštnina 4,70 €, za ostale države EU pa po aktualnem ceniku Pošte Slovenije.

Na vrh